Dentica

Dentica dekker behovene et moderne tannlegekontor har til administrasjon og oversikt. Med en fleksibel og effektiv timebok, omfattende journal med de viktigste skjemaene, økonomidel med oppfølgingsrutiner, kontaktarkiv, venteliste, pasientarkiv med avanserte søkefunksjoner, recallsystem med utsendelse av postkort, epost, SMS og ringelister og ikke minst en omfattende statistikkmodul med tall både på økonomi og behandlinger.


Dentica har et vel av tilpasningsmuligheter som gjør et den enkelte bruker kan arbeide ut fra sine egne preferanser og arbeidsmetoder mens andre, også på samme klinikk, kan ha andre preferanser. I henhold til journalforskriftene kan hver enkelt bruker settes opp med den journaltilgangen vedkommende er berettiget til. Også til andre deler av Dentica kan det i brukerprofilen settes opp med adgangsbegrensning.


Om man er flere behandlere i samme klinikk så er det lett å sette opp, og også senere endre, hvem som tilhører hvilket økonomisk selskap. Har man betalingsterminal kan Dentica automatisk rute innbetalingen til riktig konto uten at man trenger å taste noe som helst på betalingsterminalen. Hver enkelt behandler kan om ønskelig ha sin egen prisliste mens man deler på de offentlige fra departementet og trygdeetaten. De offentlige takstene er tilgjengelig for nedlasting fra oss kort tid etter at de er offentligjort fra Helfo. Det betyr at hver enkelt bruker ikke trenger å oppdatere disse selv.


Dental Practice Management Software Zahnarztsoftware Zahnarztprogramm Dental Practice Management Software Zahnarztsoftware Zahnarztprogramm Dental Practice Management Software Zahnarztsoftware Zahnarztprogramm Dental Practice Management Software Zahnarztsoftware Zahnarztprogramm Dental Practice Management Software Zahnarztsoftware Zahnarztprogramm Dental Practice Management Software Zahnarztsoftware Zahnarztprogramm