Pasientarkiv

I pasientarkivet lagres den delen av informasjonen om en pasient som ikke direkte er relatert til behandlingen av vedkommende. Her lagrer du adresse, telefonnumre, epostadresse, foresatte, trygdekontor og ikke minst recallpreferansene til pasienten.


Her er det meget kraftige søkefunksjoner slik at du har alle muligheter til å finne frem til riktig pasient. Du kan f.eks. søke på et etternavn som inneholder sch og få frem en pasient som heter Wunderschön. Litt lettere enn å stå med hodet dypt ned i en arkivskuff og bla igjennom mappe for mappe!


En kjekk rutine i pasientarkivet er muigheten for å slå sammen 2 pasienter. Du har sikkert opplevd dobbeltregistrerte pasienter og håndteringen av disse. Her får du slått sammen all informasjon som timeregistreringer, journaler og økonomi fra 2 til 1 pasient.


Det er lett å sette opp recallpreferansene til pasienten. Du kan markere hvilke timer på hvilke dager som passer for pasienten, hvor ofte pasienten skal inn, varigheten til den første recalltimen og sist men ikke minst hvordan pasienten skal innkalles. Du kan f.eks sette opp at pasienten skal både ha postkort og epost og en siste varsling på SMS.


I pasientlistefunksjonen kan du med basis i forskjellige søkekriteria få en liste over pasienter med detaljinformasjon om hver pasient. Du kan f.eks få ut en liste over alle pasienter med postnummer i intervallet 2000 til 3000 som står til recall og som er ferdigbehandlet i perioden 20. mars til 31. juni 2014.


Dental Practice Management Software Zahnarztsoftware Zahnarztprogramm Patient archive Patient Information Dental Practice Management Software Zahnarztsoftware Zahnarztprogramm Patient archive Patient Information Dental Practice Management Software Zahnarztsoftware Zahnarztprogramm Patient archive Patient Information Dental Practice Management Software Zahnarztsoftware Zahnarztprogramm Patient archive Patient Information Dental Practice Management Software Zahnarztsoftware Zahnarztprogramm Patient archive Patient Information